Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ima dve pasti

… saj je cena pri isti zavarovalnici za nekatere zavarovance višja do 80%. Padete lahko v trimesečno čakalno dobo.

Sosed Janez ni bil ravno navdušen, ko je pristal na urgenci in izvedel, da bo potrebno dolgotrajno zdravljenje, za dopolnilno zdravstveno zavarovanje bo plačeval 49eur, zavarovanje pa mu bo pričelo veljati šele čez tri mesece….stroške zdravljenja za prve 3 mesece pa bo moral poravnati iz lastnega žepa…

Vsem prebivalcem Slovenije zato svetujemo, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenete pravočasno.

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o., v nadaljevanju smo zbrali vsa pogosta vprašanja na temo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko pri nas sklenete ONLINE.

Varuh zdravja cenaGenerali cenaTriglav cena

Pri nas izveste kakšne so razlike v storitvi, kako poteka menjava zavarovalnice, kaj krije dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kdaj začne veljati dopolnilno zdravstveno zavarovanje in katero dopolnilno zavarovanje izbrati.

Pri nas izveste tudi katero dopolnilno zavarovanje je najboljše, kako urediti dopolnilno zavarovanje preko spleta, katero dzz je najcenejše, kako je s popusti, kako si uredijo dopolnilno zdravstveno zavarovanje občani, kako je z odjavo, kako je s podaljševanjem pogodbe, do kdaj imam dopolnilno zdravstveno brezplačno in ali nova vlada to zavarovanje zopet ukinja.

Informacije o dopolnilnem zavarovanju

Pri nas izveste tudi kaj je zdravstveno zavarovanje in kaj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje, zakaj je dopolnilno zdravstveno zavarovanje prostovoljno, kako je zdravstveno zavarovanje urejeno v Sloveniji.

Kdo so ponudniki, kako morajo ravnati študenti in dijaki v primeru, da ostanejo brez statusa, se zaposlijo, ob koncu šolskega leta v katerem dopolnijo 26 let.

doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo


Triglav-medium-logo

Click here to add your own text

×

Ste našli iskano informacijo?