PREVERI UGODNOSTI

PREVERI CENE

31,01€ mesečno (3% popust)

green-tick-15 25€ za trgovine SPAR
green-tick-15 nahrbtnik, USB ključ 16GB
green-tick-15 15€ Vzajemne

PREVERI UGODNOSTI

PREVERI CENE

32,99€ mesečno

green-tick-15 10€ za trgovine Mercator
green-tick-15 bon 20€ Petrol
green-tick-15 nahrbtnik in USB ključ 16GB

PREVERI UGODNOSTI

PREVERI CENE

31,98€ mesečno

green-tick-15 nahrbtnik
green-tick-15 USB ključ 16GB
green-tick-15 paketni popusti

 

Dopolnilno zavarovanje želim skleniti pri:

Vzajemna

Triglav

Adriatic


Izberite ugodnost:


Zavarovanje lahko prekinete po enem letu od sklenitve s trimesečnim odpovednim rokom.

Datum rojstva


Moje trenutno dopolnilno zavarovanje:

Izberite željeni datum začetka novega zavarovanja:


Plačilo:


Vaše sporočilo:


Obvestila o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju
(Z izbiro DA dajem družbi e-Zavarovanja d.o.o. do preklica privolitev, da me preko mojih kontaktnih podatkov, oddanih v zgornjem obrazcu za naročilo zavarovanja, lahko obvesti o novostih in akcijah na področju dopolnilnih zavarovanj, in drugih zavarovalnih vrst s kratkimi SMS in MMS sporočili in preko telefona. Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem na način, ki je naveden v politiki zasebnosti.)

s splošnimi pogoji poslovanja, politiko zasebnosti in splošni pogoji za dopolnilno zavarovanje

Z oddajo naročila jasno izražate, da potrebujete sklenitev izbranega zavarovanja. Za več informacij nas lahko pokličete na 01/7298-347 in opravite podrobnejši test vaših potreb in zahtev.


*Oddaja naročila dopolnilnega zavarovanja lahko traja nekaj trenutkov

Dokumentacijo za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja vam bomo poslali isti ali naslednji delovni dan po oddaji vašega naročila. Poslano dokumentacijo morate le še podpisati in vložiti v priloženo kuverto ter oddati v najbližji poštni nabiralnik.

Vaše zavarovanje bo veljavno z dnem, ki ste si ga izbrali, ko ste izpolnjevali zgornji obrazec. Ura začetka zavarovanja je 00.00 na dan, ki ste si ga izbrali za začetek zavarovanja. Začetek zavarovanja je v vseh primerih mogoč najhitreje naslednji dan. Če zavarovanje sklepate danes in manjka minuta do polnoči boste kritje imeli že čez eno minuto.

Veljavno kritje stroškov zdravstvenih storitev pa velja le v primeru, da zavarovanje sklepate pravočasno. Kaj pomeni pravočasna sklenitev v primeru dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko preberete TUKAJ.

V primeru, da je pri oddaji naročila prišlo do napake ali želite, da vam dokumentacijo pošljemo na drug naslov ali imate druga vprašanja oz. težave pri izpolnjevanju dokumentacije, nas kontaktirajte na 040-556-489 ali nam pišite na info@e-zavarovanja.com.

Datum sklenitve zavarovanja je tisti dan, ko ste izpolnili zgornji obrazec.

Datum začetka kritja, ko vam zavarovalnica začne plačevati stroške zdravstvenih storitev je tisti dan, ki ste si ga izbrali za datum začetka zavarovanja.

POZOR!Vseeno prejšnji stavek velja le za zavarovance, ki jih zavarovalnica sprejme v zavarovanje in nimajo čakalne dobe. Kaj je čakalna doba si lahko preberete TUKAJ.

Vsa naročila oddana do 15.00 na delovni dan bodo oddana na pošto še isti delovni dan, naročila oddana po 15.00 na delovni dan oziroma kadarkoli na nedelovni dan bodo odposlana naslednji delovni dan.

Na vaši zdravstveni kartici bo vidno, da imate urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje približno 7 dni po datumu, ko boste vrnili podpisano dokumentacijo.

Ne glede na to, vam bo zavarovalnica stroške zdravstvenih storitev plačala za vse obiske pri zdravniku od dne, ki je na pristopnici napisan kot datum pričetka zavarovanja oziroma za zavarovance, ki imajo čakalno dobo od datuma začetka kritja zavarovanja.

zdravnica

Torej, tudi če na vaši zdravstveni kartici piše, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje ni urejeno, ste lahko brez skrbi. Račun pri zdravniku plačate in shranite. Plačate prvo položnico, nato po e-pošti pošljete sliko računa na zavarovalnico in pripišete številko vašega bančnega računa. Zavarovalnica vam bo v najkrajšem času znesek nakazala.

Zgornji odstavek velja za nove sklenitve oziroma za zavarovance, ki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja niso imeli sklenjenega oziroma so ga sklenili prvič.

Pri menjavi zavarovalnice pa je postopek preprostejši, saj je potrebno upoštevati trimesečni odpovedni rok. V obdobju treh mesecev se plačilni promet normalno vzpostavi in tudi na določen datum (prvi v mesecu) je na vaši zdravstveni kartici vidno, da imate dopolnilno zdravstveno zavarovanje urejeno pri drugi zavarovalnici.

Pri menjavi zavarovalnice gre torej vse avtomatsko in ni potrebno plačevati računov, ki bi jih sicer v vsakem primeru dobili povrnjene. Več o menjavi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko preberete TUKAJ.

Vse stranke, ki dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklepajo na novo opozarjamo, da tudi če so se odločile za način plačila preko SEPA(trajnega) naloga se v praksi v 95% zgodi, da vam za prvo premijo zavarovalnica pošle položnico (UPN nalog). V primeru, da bi UPN nalog prišel še enkrat, vi pa ste izbrali način plačila SEPA nalog nas kontaktirajte, saj je v tem primeru zelo verjetno prišlo do napake.

CENA ZAVAROVANJA

Osnovne cene pri vseh zavarovalnicah veljajo le za zavarovance, ki sklepajo zavarovanje pravočasno, to pomeni, da nimajo doplačila na premijo. V primeru, da ste nekaj let zaposleni, dopolnilno zdravstveno zavarovanje pa sklepate danes, boste zagotovo plačevali višjo premijo. Kaj je doplačilo na premijo in koliko doplačila bo si lahko preberete TUKAJ.

Poleg vsega napisanega je pomembno, da veste, da vam dopolnilno zdravstveno zavarovanje ne pomaga, če nimate urejenega obveznega zdravstvenega zavarovanja. Kako je v Sloveniji urejeno zdravstveno zavarovanje si lahko preberete TUKAJ. Kaj je obvezno zdravstveno zavarovanje si lahko preberete TUKAJ.

Strankam, ki imajo čakalno dobo zavarovalnica stroškov zdravstvenih storitev ne krije do poteka čakalne dobe. Tudi če stranka plača 3 položnice naenkrat se čakalna doba upošteva. Kaj je čakalna doba si lahko preberete TUKAJ.