Ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja so v Sloveniji 3 zavarovalnice:

Trenutne cene in ugodnosti, ki jih ponujajo zavarovalnice zavarovancem ob sklenitvi si lahko pogledate TUKAJ.

Ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Vsi ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Zelo pogosto vprašanje je : Katere zavarovalnice so ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja oziroma katere zavarovalnice ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Odgovor je, da so ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja le tri zgoraj omenjene zavarovalnice. Zakaj ni več ponudnikov dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja? Glavni razlog je verjetno dejstvo, da vsaka druga vlada ukinja dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Stroški vstopa so seveda ogromni in se zavarovalnici povrnejo šele v nekaj desetletjih.

Kakšne so aktualne cene in ugodnosti, ki jih nudijo ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ob sklenitvi si lahko preberete na povezavi cenik dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Vsi ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Seveda je v Sloveniji več zdravstvenih zavarovalnic, vendar dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo le te 3 zdravstvene zavarovalnice. V širšem pomenu besede zdravstveno zavarovanje spadajo tudi zdravstvena zavarovanja z asistenco v tujini, zdravstveno zavarovanje kritičnih bolezni, zdravstveno zavarovanje drugo mnenje zdravnika, zdravstveno zavarovanje specialisti, ki nam pomaga do specialista takoj in s čigar pomočjo se izognemo čakalnim vrstam v javnem zdravstvu.
V Sloveniji imamo veliko število zavarovalnic, večina se ukvarja z vsaj eno vrsto zdravstvenega zavarovanja, dopolnilno zdravstveno zavarovanje pa ponujajo le tri in sicer: Triglav, Vzajemna in Generali.
Za ureditev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in primerjavo cen in ugodnosti ponudnikov dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite na povezavo dopolnilno zdravstveno zavarovanje cene.

Ponudniki dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj

Ponudniki dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj v Sloveniji so 3 zavarovalnice, ki smo jih omenili že zgoraj. Glavna razlika med njimi je v tem, da sta Vzajemna in Triglav zdravstvena zavarovalnica specializirani zdravstveni zavarovalnici, medtem ko sta Generali ponuja celoten spekter zavarovanj.

Pri zavarovalnici Generali lahko na premoženjskih zavarovanjih uveljavljate dodaten popust na več sklenjenih zavarovanj v primeru sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. V praksi to pomeni, da lahko naslednje leto pri obnovi avtomobila ali hiše računate na dodatni popust.

Dejansko se enako zgodi pri zavarovalnici Triglav. Čeprav je Triglav zdravstvena zavarovalnica samostojna zavarovalnica, lahko njeni zavarovanci uveljavljajo popust na več sklenjenih zavarovanj pri matični zavarovalnici Triglav. V primeru sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri triglav zdravstveni zavarovalnici, boste ob obnovi avtomobilskega zavarovanja ali zavarovanja doma deležni dodatnega popusta zaradi več sklenjenih zavarovanj.

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica ne ponuja premoženjskih zavarovanj, se pa je v preteklosti izkazala kot zavarovalnica, ki je imela daleč največ časa najnižjo premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Storitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je pri vseh zavarovalnicah enaka, saj morajo vse zavarovalnice oziroma ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zakona skladno z ZZVZZ (zakonom o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju) kriti vse zdravstvene storitve v popolnoma enakih zneskih.

Več o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju si lahko preberete na povezavi kaj je dopolnilno zdavstveno zavarovanje.

 Ponudniki dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj

Tri zavarovalnice za dopolnilno zavarovanje

Ponudniki dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj so torej 3 zavarovalnice s katerimi lahko sklenete pogodbo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Seveda se pa v praksi dogaja, da boste pri sklepanju najverjetneje naleteli na agenta, ki vam bo pripravil ponudbo in obvestil o ugodnostih.

V Sloveniji se z zavarovalništvom profesionalno ukvarja preko 5000 oseb. Polovica teh ljudi je zaposlenih direktno na zavarovalnicah, druga polovica pa ima svoje s.p. je in d.o.o. je in deluje v imenu in za račun zavarovalnic.

Ti s.p. ji in d.o.o. ji so navadno plačani izključno po učinku in praviloma imajo boljšo in ugodnejšo ponudbo, kot jo dobite, če zavarovanje sklepate direktno na zavarovalnici.

Če se sprašujete kje se lahko najhitreje dodatno zavarujem ali kako skleniti dopolnilno zavarovanje, ste na pravi spletni strani.

Smo Zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o., specializirana za sklepanje dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Pri nas lahko preverite ponudbo in cene vseh treh zavarovalnic, se odločite za vam najprimernejšo, izpolnite obrazec na povezavi sklepanje dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj in dopolnilno zdravstveno zavarovanje imate sklenjeno.

Dodatna zdravstvena zavarovanja

Dodatna zdravstvena zavarovanja so v slovenskem knjižnem jeziku množina za dodatno zdravstveno zavarovanje. Kot boste ugotovili, če kliknite na povezavo, obstaja v Sloveniji veliko število dodatnih zdravstvenih zavarovanj, najpogostejše, ki ga ima sklenjenega več kot 95% prebivalstva je dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Kdo so ponudniki, kakšne so cene, kakšne so dodatne ugodnosti ob sklenitvi izveste na povezavi kako urediti dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Dodatna zdravstvena zavarovanja

Dodatna zdravstvena zavarovanja nas varujejo pred visokimi stroški zdravstvenih storitev. Tu gre predvsem za dopolnilno zdravstveno zavarovanje ter zavarovanje specialisti. Zavarovanje specialisti nas varuje pred visokimi stroški zdravstvenih storitev, ki bi nastali, ker nas javni zdravstveni sistem ne oskrbi in pozdravi pravočasno.

PRIMER: Ste podjetnik in imate sklenjeno obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Na smučanju ste si potrgal kolenske vezi in vaš zdravnik sicer postavi to diagnozo, vendar boste za morali najprej čakati na specialista, ki bo potrdil ugotovitev vašega zdravnika, potem bo potrebna bioresonanca, operacija in zdraviliška rehabilitacija.

Problem nastane, ko ugotovite, da bo v našem super odličnem javnem zdravstvu vse skupaj trajalo 1,5 leta do ozdravitve, če vse skupaj plačate 5000 eur iz lastnega žepa pa 1 mesec.

Če ste podjetnik in mesečno zaslužite vsaj 3000eur in zaradi poškodbe ne boste mogli opravljati poklica boste pač plačali vse skupaj iz lastnega žepa.
Da vam v takšnih primerih ne bo potrebno plačevati zdravstvenih storitev iz lastnega žepa svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja specialisti, ki vam v takšnih primerih krije in omogoči takojšen obisk pri specialistu(v 7 dneh), bioresonanco-takoj, operativni poseg po potrebi(v 7 dneh) in rehabilitacijo-takoj.
Omeniti smo pozabili, da si zdravnike-klinike in ordinacije lahko izberete sami.

Zavarovalnice dodatno zavarovanje

Kot smo že omenili je dodatno zavarovanje v pogovornem jeziku sopomenka oziroma sinonim za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če ljudje ne navedejo še določenih specifik kot na primer dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tuji, dodatno zavarovanje tujina, dodatno zavarovanje za takoj pri zdravniku….lahko z 95% verjetnostjo trdimo, da mislijo na prostovoljno dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

In če ti isti ljudje v iskalnik vpišejo zavarovalnice dodatno zdravstveno zavarovanje jih najverjetneje zanima katere zavarovalnice ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kakšna je cena, kakšna je aktualna ponudba ter kje in kako lahko to zavarovanje sklenejo.

Vse te informacije dobite na povezavi cena dodatnega zavarovanja.

Dodatno zavarovanje

Katere zavarovalnice sklepajo dodatno zavarovanje? Če imate v mislih dopolnilno zdravstveno zavarovanje so samo 3 zavarovalnice: Vzajemna, Generali in Triglav. Zelo pogosto nas ljudje sprašujejo ali lahko sklenejo dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri zavarovalnici Sava ali Grawe. Odgovor je, dazavarovalnici Sava in Grawe sicer ponujata dodatna zavarovanja specialisti in zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ne ponujata pa dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Katere zavarovalnice sklepajo DZZ? DZZ je okrajšava za dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Ponudniki dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj so vSloveniji torej le 3 že zgoraj omenjene zavarovalnice : Triglav, Vzajemna in Generali.

Dopolnilna zdravstvena zavarovanja

Dopolnilna zdravstvena zavarovanja so v slovenskem knjižnem jeziku množina za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. V pogovornem jeziku pa naše stranke na to temo predvsem zanima katere zavarovalnice ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje in kakšne so cene in ugodnosti dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja v primeru sklenitve. Vse to izveste na povezavi cene dopolnilnega zavarovanja.

Dopolnilna zdravstvena zavarovanja

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice: Vzajemna, Triglav in Generali.
Storitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je pri vseh treh zavarovalnicah enaka, razlika je le v ceni in ugodnostih, ki jih posamezna zavarovalnica nudi ob sklenitvi.

Če imate dopolnilno zavarovanje že sklenjeno in vas zanima menjava le tega, se morate zavedati, da je postopek menjave preprost, več o tem si preberite na povezavi zamenjava dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Dodatna zavarovanja

Dodatna zavarovanja so v slovenskem knjižnem jeziku množina za dodatno zavarovanje. Ko prebivalci Slovenije v pogovornem jeziku mislijo na dodatno zavarovanje v resnici mislijo na dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če je dodatno zavarovanje izrečeno v množini je največja verjetnost da osebo zanima katere zavarovalnice v Sloveniji sploh ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje.
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je v Sloveniji neke vrste fenomen, saj ga ima sklenjenega več kot 95% prebivalstva. Ponujajo ga le tri zavarovalnice in sicer Vzajemna, Triglav in Generali.
Cene in akcijske ugodnosti vseh ponudnikov lahko preverite na povezavi cenik dodatnega zdravstvenega zavarovanja.

Kot smo že povedali imamo v Sloveniji veliko zavarovalnic, ki ponujajo različne vrste dodatnih zdravstvenih zavarovanj zavarovanj, če vas zanima kako je v Sloveniji urejeno zdravstveno zavarovanje vam predlagamo, da si to temo podrobneje preberete na povezavi zdravstveno zavarovanje ponudniki.

Pred sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja vam seveda svetujemo, da najprej preverite cene, ugodnosti ob sklenitvi in dobo za katero sklepate zavarovanje. Vse to lahko preverite na povezavi dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenitev .

Dodatna zavarovanja

Zavarovalnice za dodatno zdravstveno zavarovanje

Kot smo že povedali je v pogovornem jeziku dodatno zdravstveno zavarovanje  sinonim oziroma sopomenka za dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Ko ljudje v iskalnik vpisujejo zavarovalnice za dodatno zdravstveno zavarovanje jih v veliki večini primerov zanima, katere zavarovalnice v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kakšne so cene in kakšna je akcijska ponudba ob sklenitvi zavarovanja. Vse o tej temi in še več izveste na povezavi dopolnilno zavarovanje ponudniki.

Zavarovalnice za dodatno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje V Sloveniji ponujajo le zavarovalnice na sliki zgoraj. Tovrstno zavarovanje lahko sklenete direktno na eni od zavarovalnic z obiskom njihovih poslovalnic ali spletne strani.
Lahko pa se odločite za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja preko naše agencije e-Zavarovanja d.o.o.. Naše poslanstvo je osveščati prebivalstvo, da je najpametneje skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, saj vas v nasprotnem primeru lahko v ravno najbolj nepričakovanem trenutku doletijo visoki stroški zdravstvenih storitev, zdravil in zdravstvenih pripomočkov.
Trudimo se, da je naša ponudba boljša, kot če zavarovanje sklenete direktno na zavarovalnici.
Pri nas dobite vse ponudnike na enem mestu, hkrati se pri nas zavežete, da sklepate zavarovanje le za eno leto. Zavarovanje lahko prekinete v 13tem mesecu in po želji je zavarovanje prekinjeno po 16 mesecih.

Če vas zanima kako menjati ponudnika dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, si to podrobno preberite na povezavi prenos dopolnilnega zavarovanja.

Izrazi, ki jih ljudje vpisujejo v iskalnike, ko jih zanima katere zavarovalnice ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje so: 

  • zdravstveno zavarovanje ponudniki
  • ponudniki dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj
  • dopolnilno zavarovanje ponudniki
  • katere zavarovalnice sklepajo DZZ
  • katere zavarovalnice sklepajo dodatno zavarovanje
  • pri katerih zavarovalnicah lahko sklenemo DZZ
  • zavarovalnice za dodatno zdravstveno zavarovanje

Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite TUKAJ.

doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo

 

×

Ste našli iskano informacijo?