Dodatno zdravstveno zavarovanje najceneje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje si lahko uredite pri eni izmed treh zavarovalnic: Vzajemna, Triglav zdravstvena zavarovalnica ali Generali. Dodatno zdravstveno zavarovanje najceneje

Premije se med njimi malenkostno razlikujejo. Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju zahteva, da vse zavarovalnice stroške zdravstvenih storitev krijejo v enakih zneskih.

Storitev je torej pri vseh zavarovalnicah enaka.

Na kartici  zdravstvenega zavarovanja je zapisano le: Dopolnilno zdravstveno zavarovanje JE UREJENO/NI UREJENO.

Vsak posameznik si mora sam zase izračunati katera zavarovalnica je zanj najugodnejša!


Novice. Je spolni odnos brez zdravstvenega zavarovanja varen?

Poleg cene in ugodnosti je torej potrebno upoštevati tudi paketne popuste in ugodnosti posamezne zavarovalnice, ki jih posamezni zavarovalec prejme ob sklenitvi. Trenutne cene in ugodnosti posamezne zavarovalnice si oglejte tukaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje cene.

Nekaj primerov

PRIMER 1: Peter Novak ima hišo in poslovne prostore zavarovane pri zavarovalnici Triglav. Prav tako imata z ženo kasko zavarovana avtomobila in jadrnico pri zavarovalnici Triglav. Pri Triglavu imata sklenjeno tudi varčevanje za otroka in življenjsko zavarovanje. Ker imata pri Triglavu sklenjeno tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje prejmeta vsako leto 20 eur dodatnega paketnega popusta.

V primeru Petra Novaka je edina prava izbira Triglav zdravstvena zavarovalnica.

PRIMER 2: Štefan Novak ima podobno kot Peter Novak celotno premoženje zavarovano pri Generali. Tudi on lahko računa na paketni popust in tudi njemu svetujemo sklenitev pri Generali.

PRIMER 3: Janez Novak je študent, ki je ravno končal šolanje. Lastnega avtomobila nima, živi v najetem stanovanju in še ne plačuje nobenega zavarovanja. Svetujemo mu sklenitev pri zavarovalnici z najnižjo premijo.

Zgodovinsko gledano, je zavarovanec dopolnilno zdravstveno zavarovanje najceneje večino časa lahko dobil pri  Vzajemni.

Pogosto se postavljajo vprašanja:
Kje skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje – preprosto tam, kjer je za vas najugodneje

Katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zame najprimernejše – tisto, ki je za vas najugodnejše

Ugotovili smo torej, da najcenejše dopolnilno zdravstveno zavarovanje ni v vseh primerih najugodnejše, izberite torej tisto zavarovanje za katerega mislite, da vam je najbolj pisano na kožo oziroma najugodnejše za vas. Če si boste v prihodnosti premislili ali ugotovili, da ste se zmotili, se ne sekirajte preveč saj zavarovalnico lahko zamenjate že po enem letu. Ali je zamenjava zavarovalnice zelo zapletena si lahko preberete TUKAJ. Dodatno zdravstveno zavarovanje najceneje

                                              doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo

 

×

Ste našli iskano informacijo?