Ni statusa ni panike

Ni statusa ni panike je slogan zavarovalnice Vzajemna Varuh zdravja za mlade, ko le ti izgubijo status študenta.
Po domače povedano, če izgubiš status študenta ali dijaka, moraš začeti plačevati zdravstveno zavarovanje. Storitev, ki je bila do tega trenutka za študenta brezplačna, postane z »izgubo statusa« plačljiva.

15.1.2021 ko pišemo ta članek se morate zavedati, da najprej plačate obvezno zdravstveno zavarovanje, ki stane 26,13 eur, le tega si uredite na Zavodu za zdravstveno zavarovanje (ZZZS), nato pa še izbirate med enim od ponudnikov dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, kjer je cena okoli 35 eur. Trenutne cene dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko preverite na povezavi premija dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Ni statusa ni panike pomeni

Študenti lahko imate zdravstveno zavarovanje urejeno po starših največ do konca šolskega leta v katerem dopolnite 26 let. Več o tej tematiki si lahko preberete na povezavi zavarovanje po 26. letu.

Vsekakor pa je status študenta ali dijaka zelo koristno imeti vsaj dokler se ne zaposlite saj status študenta prinaša številne ugodnosti (boni za študentsko prehrano, cenejše karte za kino, cenejše smučarske kart….).

Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite na povezavo dopolnilno zdravstveno zavarovanje na novo. Na izbrani povezavi lahko preverite vse ponudnike, preverite aktualne cene in ugodnosti, ki jih ponudniki nudijo ob sklenitvi.

Študenti in dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Zgodba študenti in dopolnilno zdravstveno zavarovanje gre v 95% primerov nekako tako, kot bo navedeno v primeru v spodnjem odstavku.

Vedeti morate, da dokler se šolate vam zdravstveno zavarovanje, še natančneje obvezno zdravstveno zavarovanje in dopolnilno zdravstveno zavarovanje plačuje država… natančneje se temu reče, da ste zavarovani po starših.

Hkrati pa država od mladih pričakuje, da ko končajo s študijem in stopijo na trg dela, da pričnejo plačevati prispevke za obvezno zdravstveno zavarovanje, zelo priporočljivo pa je tudi plačevanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja saj se s tem izognemo doplačilom zdravstvenih storitev pri zdravniku.

PRIMER: Janez Novak je zaključil osnovno šolo in se vpisal v srednjo šolo in nato se je vpisal na faks… v nadaljevanju je več možnosti, kliknite na tisto, ki vas bolj zanima.

1. Janez je bil priden študent, študiral je na dveh faksih in na koncu šolskega leta v katerem je dopolnil 26 let je moral pričeti plačevati obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Več o tej temi si lahko preberete na povezavi osnovno zdravstveno zavarovanje po 26. letu.

2. Janez je pridno študiral, pri 22 letih pa je izgubil status študenta. Več o tej temi si lahko preberete na povezavi zdravstveno zavarovanje za študente, ki pavzirajo.

3. Janez je pri 24 letih dobil redno zaposlitev. Kljub statusu študenta si je na novo moral urediti zdravstveno zavarovanje. Več o tej temi si lahko preberete na povezavi zavarovanje za zaposlene.

Študenti in dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Obstaja sicer še par izjem, saj si mora študent urediti obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje tudi v primeru če odpre s.p. ali d.o.o.. Pri odprtju s.p. ja se hkrati tudi samozaposlimo več o tej temi si lahko preberete na povezavi dopolnilno zdravstveno zavarovanje s.p.

Ni statusa

Ni statusa je skrajšan slogan oziroma sinonim ali sopomenka za Ni statusa ni panike zavarovalnice Vzajemna Varuh zdravja. S tem sloganom želijo na zavarovalnici Vzajemna Varuh zdravja osveščati mlade, da je potrebno poskrbeti za zdravstveno zavarovanje, če študenti ostanejo brez statusa.

Ni statusa

Ni statusa torej pomeni, da si moramo sami urediti obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ni statusa potegne za sabo še kar nekaj stvari kot so: dražji prevoz z vlakom, dražji prevoz z avtobusom, konec subvencionirane študentske prehrane in drugih ugodnosti….

Na študentskih servisih zato močno priporočajo čim več dela v času študija, saj njihove analize kažejo, da podjetja, če je le mogoče v 80% redno zaposlijo študente, ki so se v podjetju izkazali kot odlični delavci preko študentske napotnice.

V primeru redne zaposlitve vam obvezno zdravstveno zavarovanje plačuje vaš delodajalec, dopolnilno zdravstveno zavarovanje pa si lahko uredite na povezavi dopolnilno zdravstveno zavarovanje preko spleta.

Naš nasvet študentom je torej: najdite si še v času študija zanimivo delo in se izkažite po najboljših močeh oziroma dajte vse od sebe. Večina delodajalcev, če le ima dosti sredstev, zagotovo redno zaposli najboljše kadre.

Brez statusa zavarovanje

Brez statusa zavarovanje je še en slogan oziroma sinonim ali sopomenka za Ni statusa ni panike. Brez statusa zavarovanje je v bistvu vprašanje, ki ga mladi vpisujejo v iskalnike. Ostali so brez statusa študenta in jih zanima kaj pa sedaj…

V primeru brez statusa si morate sami urediti zdravstveno zavarovanje. Obvezno zdravstveno zavarovanje si uredite na zavodu za zdravstveno zavarovanje (ZZZS), dopolnilno pa kar na naši spletni strani. Preden izpolnite obrazec si na spodnji povezavi le še oglejte cene in ponudbe vseh ponudnikov.
Primerjava cen dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Brez statusa zavarovanje

V primeru, da ste študent brez sredstev se lahko prijavite na Zavod za zaposlovanje. V tem primeru lahko tudi oddate vlogo za brezplačno dopolnilno zdravstveno zavarovanje na center za socialno delo. Če je vloga odobrena, to pomeni, da vam bo zdravstveno zavarovanje do redne zaposlitve plačevala država.

Več o zdravstvenem zavarovanju brezposelnih si lahko preberete na povezavi nezaposleni zdravstveno zavarovanje.

Najboljše zavarovanje za mlade

Najboljše zavarovanje za mlade je vsaj zgodovinsko gledano največ časa imela zavarovalnica Vzajemna Varuh zdravja. Ker je naše podjetje e-Zavarovanja d.o.o. zavarovalniška agencija specializirana za dopolnilna zdravstvena zavarovanja, govorimo seveda o najboljšem dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju za mlade.

Zavarovalnica Vzajemna Varuh zdravja je vsaj zgodovinsko gledano imela največ časa najnižjo premijo in največ ugodnosti za mlade. Pri ugodnostih za mlade imamo seveda v mislih paket ugodnosti, ki jih mladi prejmete ob sklenitvi zavarovanja.

Najboljše zavarovanje za mlade

 

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je bilo v Sloveniji uvedeno s 1.1.2006. Od takrat smo doživeli več kot 10 podražitev zavarovanja, pa tudi nekaj pocenitev.

Vse 3 zavarovalnice so v preteklosti že imele najnižjo premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, daleč največ časa pa je najnižjo premijo imela zavarovalnica Vzajemna Varuh zdravja.

Večkrat smo že omenili, da si mora vsak posameznik izračunati katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje je najugodnejše in da je potrebno upoštevati vse 3 faktorje: ceno, ugodnosti ob sklenitvi ter paketne popuste v primeru več sklenjenih zavarovanj.

Paketni popusti pridejo v poštev predvsem v primeru sklepanja pri zavarovalnicah Triglav in Generali, saj dopolnilno zdravstveno zavarovanje prinese dodaten popust pri premoženjskih zavarovanjih(avto, hiša…). Ker pa mladi v veliki večini primerov nimajo premoženjskih zavarovanj sta za njih najpomembnejša dejavnika izbire dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja cena in ugodnosti ob sklenitvi.

Trenutne cene in ugodnosti, ki jih prejmete ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko preberete na povezavi cenik dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Zavarovanje brez statusa študenta

Tematika zavarovanje brez statusa študenta se nanaša na zdravstveno zavarovanje, ki si ga morajo urediti študenti in dijaki ob izgubi statusa študenta ali dijaka.

Predlagamo, da si najprej preberete kaj je zdravstveno zavarovanje in si podrobno preberete, kaj se vam lahko v praksi pripeti, če zdravstvenega zavarovanja nimate urejenega.

Zdravstveno zavarovanje nas varuje pred visokimi stroški zdravstvenih storitev.
Da se tem visokim stroškom izognemo si moramo pravočasno urediti obvezno zdravstveno zavarovanje in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Predstavljajte si, da dobite račun za zdravstvene storitve v višini 50.000 eur… kako bi se počutili… kako bi se počutila vaša mama ali vaš oče… ČE BI SE TO RES ZGODILO? Ker ste pozabili skleniti in plačati zavarovanje za par evrov.

Ko se enkrat poškodujete ali zbolite ne morete skleniti zdravstvenega zavarovanja za nazaj (velja za dopolnilno zdravstveno zavarovanje in zavarovanje tujina). Več o tej temi si lahko preberete na povezavi kdaj začne veljati dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Zato pazite, da ne zamudite zakonsko določenih rokov!

Logika je enaka kot pri avtomobilskem kasko zavarovanju.

PRIMER: Andrej Novak je včeraj zavaroval avto in danes razbil avto… zavarovalnica mu bo plačala 20.000eur škode, ki jo je povzročil. Janez Novak je včeraj razbil avto in danes odšel na zavarovalnico, da bi zavaroval avto. Ali mu bo zavarovalnica plačala škodo? Ne, škodo bo plačal iz lastnega žepa.

Zavarovanje brez statusa študenta

 

Zdravstveni sistem in mladi

V Sloveniji imamo zdravstveni sistem, kjer je zdravstveno zavarovanje za mlade, dokler se šolajo brezplačno, takoj ko je konec šolanja pa je potrebno za zdravstveno zavarovanje plačevati. Stvar je za mlade zelo nelogična, saj je storitev bila vseskozi brezplačna kar naenkrat pa jo je potrebno plačevati….

Mladi pa ste prepričani, da se vam ne more nič zgoditi, da zboleli ne boste, poškodovali pa še manj….

Vseeno razmislite kaj bi storili, če bi bili v tem trenutku stari 60 let in vaš 25 letni otrok ne bi bil zavarovan….račun bi pa znašal 50.000eur…..vzrok za račun pa bi bil dejstvo, da je nekdo pozabil plačati oziroma skleniti zavarovanje za par evrov…

Kaj in koliko krije dopolnilno zdravstveno zavarovanje si lahko preberete na povezavi kaj obsega dopolnilno zavarovanje.

Še dejstva: V Sloveniji ima 99,4% prebivalstva sklenjeno obvezno zdravstveno zavarovanje in 95% prebivalstva ima sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Ne čakajte da se vam kaj zgodi, raje preverite ponudbo in sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje na povezavi zdravstveno zavarovanje preko spleta .

Na tej povezavi lahko preverite vse ponudnike, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kakšne so cene dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in kakšne so ugodnosti ob sklenitvi.

Zavarovanje brez statusa

Zavarovanje brez statusa je okrajšava sinonim oziroma sopomenka za zavarovanje brez statusa študenta.

Svetujemo, da za začetek dobro preberete kaj sploh je zdravstveno zavarovanje. Dobili boste odgovor, da nas zdravstveno zavarovanje varuje pred možnimi visokimi stroški zdravstvenih storitev, najpomembneje pa je, da boste na resničnih primerih lahko videli kaj se nam lahko zgodi v praksi, če ga nimamo in kaj pomeni ustrezno zdravstveno zavarovanje če potujemo po svetu in kaj pomeni ustrezno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji.

99,4% prebivalcev Slovenije ima urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje, več kot 95% prebivalcev Slovenije pa ima urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Iz gornjih podatkov bi lahko zaključili, da ima velika večina prebivalcev Slovenije ustrezno urejeno zdravstveno zavarovanje.

Z izgubo statusa si morate torej urediti obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Seveda če se strinjate z več kot 95% prebivalci Slovenije in ne želite pri zdravniku doplačevati za zdravstvene storitve in v lekarni za zdravila.

Obvezno zdravstveno zavarovanje si uredite na najbližjem ZZZS (zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije). Na naši spletni strani pa omogočamo online sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Kakšne so cene dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko preberete na povezavi višina dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja  . Prav tako lahko na tej povezavi preverite ponudbo vseh treh zavarovalnic, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Zavarovanje brez statusa

Koliko krije obvezno in koliko dopolnilno zavarovanje

Stranke nas pogosto sprašujejo koliko krije obvezno zdravstveno zavarovanje in koliko dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Na to vprašanje je nemogoče podati natančen odgovor, saj v določenih primerih obvezno zavarovanje krije 100% stroškov zdravstvenih storitev, če je ogroženo življenje, pri zobozdravstvenih posegih pa dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije skoraj 100% zdravstvenih storitev. Poleg tega je še zmeda v bolnicah in zdravstvenih domovih kjer zdravstvene storitve zaračunavajo po različnih cenah…

Zelo približen odgovor je, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije cca 30% stroškov zdravstvenih storitev obvezno pa 70%. Kaj krije dopolnilno zdravstveno zavarovanje s primeri iz prakse si lahko natančneje preberete na povezavi kritje pri dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju.

Pozor, dopolnilno zdravstveno zavarovanje ima 2 posebnosti, če ga ne sklenete pravočasno, to je natanko znotraj meseca dni od dneva, ko ste izgubili status študenta ali dijaka, padete v 3mesečno čakalno dobo. Po domače to pomeni, da boste 3 mesece plačevali zavarovanje , zavarovani pa ne boste, seveda če zamudite ta enomesečni rok za sklenitev. Več o tej temi lahko preberete na povezavi dodatno zdravstveno zavarovanje brez čakalne dobe.

Druga posebnost je doplačilo na premijo. Če dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ne sklenemo takoj ampak več let po izgubi statusa, nam bo morala zavarovalnica skladno z zakonom o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju za vsako polno leto nezavarovanosti obračunati 3% doplačila za vsako polno leto brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Več o doplačilu na premijo si lahko preberete na povezavi kako se obračuna dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Zavarovanje po preteku statusa

Zavarovanje po preteku statusa je sopomenka oziroma sinonim za zavarovanje brez statusa oziroma za zavarovanje brez statusa študenta.

Stvar je zelo preprosta, dokler imamo status nam država plačuje obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ko statusa nimamo več, moramo zdravstveno zavarovanje plačevati sami.

Kje si uredim obvezno zdravstveno zavarovanje si lahko preberete na povezavi urejanje obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Kje si uredim dopolnilno zdravstveno zavarovanje, katere zavarovalnice ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kakšne so cene, kakšne so aktualne ponudbe posamezne zavarovalnice lahko preberete na povezavi skleni dopolnilno zavarovanje Online. Na tej povezavi najdete vse ponudnike na enem mestu in vse ponudbe na enem mestu. Izberete si zavarovalnico in zavarovanje sklenete Online.

V primeru izgube statusa pazite, da si dopolnilno zdravstveno zavarovanje uredite pravočasno!

Zavarovanje po preteku statusa

Zakaj je pomembno, da si dopolnilno zdravstveno zavarovanje uredim takoj po izgubi statusa si lahko preberete na povezavi čez koliko časa začne veljati dopolnilno zavarovanje.

Vzajemna Varuh zdravja mladi

Zavarovalnica Vzajemna Varuh zdravja je vedno imela posebno ponudbo za mlade zavarovance Vzajemna mladi. V času ko pišemo ta članek lahko z veliko gotovostjo trdimo, da če podrobno preberete kaj vse nudi vzajemna v paketu mladi, hitro ugotovite, da ima Vzajemna za mlade najboljšo ponudbo vsaj kar se tiče ugodnosti ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Kaj Vzajemna nudi v paketu vzajemna mladi lahko izveste s klikom na povezavo skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje Vzajemna Varuh zdravja.

Vzajemna mladi

Vsak trenutek se lahko zgodi, da konkurenca izboljša ponudbo. Zato predlagamo, da pogledate aktualno ponudbo vseh ponudnikov dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na povezavi mesečna premija pri zavarovalnicah.

Vzajemna paket mladi

Pri sklepanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je Vzajemna Varuh zdravja vedno imela posebno ponudbo za mlade. Ta ponudba je bila vedno posebej prilagojena populaciji mlajši od 27 let. Splošno znano ime za to posebno ponudbo je Vzajemna mladi sopomenka oziroma sinonim za Vzajemna mladi je Vzajemna paket mladi.

Zavarovalnica Vzajemna se je od nekdaj trudila imeti konkurenčno oziroma najboljšo ponudbo za mlade na segmentu sklepanja dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Tudi na dan 19.1.2021, ko pišemo ta članek lahko trdimo, da je aktualna ponudba paketa Vzajemna mladi v segmentu dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj najboljša.

Na povezavi dopolnilno zdravstveno zavarovanje cene si lahko pogledate aktualne ponudbe zavarovalnic in trenutne cene dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Vzajemna paket mladi

Če ste mlajši od 27 let in se še odločate pri kateri zdravstveni zavarovalnici bi sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje nikakor ne pozabiti preveriti Vzajemna paket mladi.Ni statusa ni panike.

Vzajemna Varuh zdravja ni panike

Vzajemna ni panike je sinonim oziroma sopomenka za Ni statusa ni panike.
Gre za slogan, kjer zavarovalnica Vzajemna nagovarja mlade, ki prvič ostanejo brez statusa, da naj si pravočasno uredijo dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Dokler ima študent ali dijak status študenta ali dijaka je zdravstveno zavarovan po starših in država mu plačuje obvezno zdravstveno zavarovanje in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Z izgubo statusa si mora vsak študent ali dijak na novo urediti zdravstveno zavarovanje. Kaj je zdravstveno zavarovanje, kako je v Sloveniji urejeno zdravstveno zavarovanje, kje in kako si uredimo obvezno zdravstveno zavarovanje in kje in kako uredimo dopolnilno zdravstveno zavarovanje si lahko preberete na povezavah pod sliko.

Vzajemna ni panike

Zdravstveno zavarovanje nas varuje pred visokimi stroški zdravstvenih storitev, kaj je zdravstveno zavarovanje si lahko preberete na povezavi zdravstveno zavarovanje v Sloveniji  .

Kje in kako si uredimo obvezno zdravstveno zavarovanje si lahko preberete na povezavi sklenitev obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Obvezno zdravstveno zavarovanje ni dovolj, če se želimo izogniti doplačilom zdravstvenih storitev. Zato priporočamo sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Vse podatke o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju dobite na povezavi sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Ni statusa ni panike.

Zdravstveno zavarovanje za 1 mesec

Največkrat se zdravstveno zavarovanje za 1 mesec sklepa v primerih, ko študent ali dijak za 1 mesec ostane brez statusa študenta. V vseh teh primerih se obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklene in plača za en mesec, dijak ali študent pa je po poteku tega roka zopet zavarovan po starših in mu obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ni več potrebno plačevati.

POZOR: Posebnost dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je tudi to, da se zavarovanje sklepa za najmanj1 leto, odpoveste pa ga lahko po poteku enega leta s trimesečnim odpovednim rokom.

Vseeno brez skrbi, po poteku enega meseca le pošljete novo potrdilo o šolanju na izbrano zavarovalnico. Vaše dopolnilno zavarovanje bo od dne, ko dobite novi status študenta ali dijaka šlo v mirovanje in vam zavarovanja ne bo potrebno plačevati.

Zdravstveno zavarovanje za 1 mesec

Včasih seveda ne gre le za en mesec temveč pol leta. Pogosto se namreč dogaja še posebej na zdravstvenih šolah, da morajo dijaki in študenti na obvezno prakso. Obvezna praksa pomeni nič drugega kot redno zaposlitev. Redna zaposlitev pa pomeni, da je potrebno urediti tudi obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Razlika pri obveznem zavarovanju je v tem, da nam pri redni zaposlitvi delodajalec avtomatično uredi obvezno zdravstveno zavarovanje in nam ni potrebno storiti drugega kot, da podpišemo pogodbo o zaposlitvi, v primeru izgube statusa pa moramo obvezno zdravstveno zavarovanje urediti sami na najbližji enoti ZZZS.

Logika sklepanja dopolnilnega zavarovanja je enaka kot pri zdravstvenem zavarovanju za 1 mesec… najprej zavarovanje sklenemo, po poteku prakse pa na izbrano zavarovalnico pošljemo potrdilo o šolanju in s tem damo dopolnilno zdravstveno zavarovanje v mirovanje.

Za sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in preverjanje ponudb vseh zavarovalnic na enem mestu kliknite na povezavo dopolnilno zavarovanje premija. Ni statusa ni panike.

Zdravstveno zavarovanje za polnoletne dijake

Zdravstveno zavarovanje za polnoletne dijake je v primeru, da se dijak normalno šola oziroma ima status dijaka(ima dijaško potrdilo o šolanju) ne razlikuje od zdravstvenega zavarovanja za mladoletnega dijaka.

Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju namreč določa, da so študenti in dijaki lahko zdravstveno zavarovani po svojih starših do konca šolskega leta v katerem dopolnijo 26 let.

Edini pogoj za zavarovanje po starših je veljaven študentski ali dijaški status. Zavarovanje po starših zajema obvezno zdravstveno zavarovanje in dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Mladostniki s statusom študenta ali dijaka, ki so zavarovani po svojih starših torej nimajo doplačil pri obisku zdravnika ali nakupu zdravil.

Zdravstveno zavarovanje za polnoletne dijake

Če ste mama in je vaš sin dopolnil 18 let, ste lahko brez skrbi…..sin ima še vedno status dijaka in še vedno je zdravstveno zavarovan po vas, še vedno ima urejeno obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje.Ni statusa ni panike.

Študentski servis zavarovanje

Vodstvo e-Študentskega Servisa je že pred 15 leti ugotovilo, da imajo študenti in dijaki ob izgubi statusa, dopolnjenem 26tem letu….težave. Gre preprosto za to, da imamo v Sloveniji vsako leto več zakonov, zakonskih podatkov…. in navaden državljan preprosto ne zmore sam slediti novi zakonodaji. Dogajalo se je, da veliko študentov sploh ni vedelo, da si morajo ob izgubi statusa na novo urediti zdravstveno zavarovanje.

Študentski servis zavarovanje

Ker se študentski servis po zakonu ne sme ukvarjati z zavarovalniško dejavnostjo, smo ustanovili zavarovalno zastopniško družbo e-Zavarovanja d.o.o., katere glavno poslanstvo je, da skrbi, da imajo člani e-Študentskega Servisa pravočasno urejeno zdravstveno zavarovanje. Člani e-Študentskega Servisa nas poznajo, zato smo dobili ime Študentski servis zavarovanje.

Z leti so naše stranke pokazale velik interes za sklepanje zavarovanj in sedaj naše podjetje e-Zavarovanja d.o.o. omogoča sklepanje zavarovanj vsem zainteresiranim strankam. Smo podjetje specializirano za sklepanje dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Našo ponudbo lahko preverite na povezavi e dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

e-Študentski servis zavarovanje

e Študentski Servis je študentski servis z največjo bazo članov in največjo ponudbo prostih del v Sloveniji. Svojim članom preko partnerskega podjetja e-Zavarovanja d.o.o., omogoča sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ob izgubi statusa, ob pričetku redne zaposlitve, ob koncu šolskega leta v katerem je član dopolnil 26 let. Ker nas člani e Študentskega servisa dobro poznajo, nas pogosto imenujejo tudi e-Študentski servis zavarovanje.

eŠtudentski servis zavarovanje

Vsak začetek je težak in kar nekaj časa je trajalo preden smo ugotovili kako razmišljajo mladi, katere podatke potrebujejo in na kakšen način jim je te podatke potrebno posredovati.

V našem podjetju smo z leti ugotovili, da mladi dopolnilno zdravstveno zavarovanje najraje sklepajo preko spleta. Prilagodili smo ponudbo in danes naše storitve ponujamo vsem zainteresiranim strankam v Sloveniji.

Za sklenitev in vse informacije o dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju kliknite na povezavo dopolnilno zdravstveno zavarovanje online. Ni statusa ni panike.

doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

 

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo

 

×

Ste našli iskano informacijo?