Dodatno zdravstveno zavarovanje za s.p.

Tudi če odprete svoj s.p. postanete zavezanci za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Dodatno zdravstveno zavarovanje za s.p.

Prispevke za obvezno zdravstveno zavarovanje odvaja v skladu z vašim dogovorom vaš računovodja.

Pozor: Tudi če imate še veljavni status študenta in odprete s.p. postanete zavezanez iz naslova dopolnilnega zdravstvenega zavarvanja.

PRIMER: Štefan Novak ima status študenta. Nikoli v življenju ni plačeval za zdravstveno zavarovanje. Star je 23 let in prejšnji mesec je odprl svoj s.p.. Včeraj je doživel prometno nesrečo. Potrebno je bilo reševanje, prevoz, operacija, ležanje v bolnici in rehabilitacija.

Račun 5.000 eur. Ker Štefan ni imel sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja bo moral iz lastnega žepa plačati 1.500 eur.

Dodatno zdravstveno zavarovanje za s.p.

Ne bodite kot Štefan, sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje pravočasno in se izognite 3-mesečni čakalni dobi. Kaj pomeni pravočasna sklenitev dopolnilnega zavarovanja in vse informacije o tej tematiki dobite TUKAJ.

Kakšne so cene in ugodnosti, ki jih ponujajo ponudniki dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ob sklenitvi lahko preverite TUKAJ.

Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite TUKAJ.Tudi če odprete svoj s.p. postanete zavezanci za dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

 

doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo

 

×

Ste našli iskano informacijo?