Sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja

ONLINE SKLENITEV dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja omogočamo TUKAJ.ZA TELEFONSKO SKLENITEV NAS POKLIČITE NA 040-556-489

Vprašanja, ki se postavljajo v primeru sklenitve so še:
– kje naj sklenem zavarovanje
– kdaj začne veljati zavarovanje
– katero zavarovalnico naj izberem

Takoj, ko izpolnite obrazec, boste na vašo e pošto prejeli potrdilo o oddanem naročilu za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Zavarovanje sklenite pravočasno, predvsem vam svetujemo, da to storite v roku enega meseca od dne, ko postanete zavezanec za doplačila iz naslova dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. S tem se izognete čakalni dobi, doplačilu na premijo in drugim težavam. Kaj je čakalna doba si lahko preberete TUKAJ.Kdaj postanemo zavezanci za plačilo zdravstvenih storitev iz naslova dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko preberete TUKAJ.

Storitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je pri vseh zavarovalnicah enaka. Za lažjo predstavo si lahko predstavljate obisk pri zdravniku. Tam vas nihče ne vpraša katero zavarovalnico imate, zdravstveno osebje zanima le, ali je dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenjeno, saj vam morajo v nasprotnem primeru izdati račun, ki ga poravnate iz lastnega žepa.

V Sloveniji dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice. Kakšne so njihove trenutne premije in kakšne ugodnosti ponujajo ob sklenitvi si lahko preberete TUKAJ.

    doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

 

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo

 

×

Ste našli iskano informacijo?