Online zavarovanje

Omogočamo sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja Online. Glavna prednost Online zavarovanja je v tem, da ga lahko sklenemo kadarkoli 24ur/dan. Online zavarovanje nam omogoča, da zavarovanje sklenemo točno takrat, ko imamo čas in v naših načrtih odkljukamo stvar, ki jo je potrebno narediti, pri tem nam ni potrebno čakati na agenta, ki je vedno zaseden.

Vseeno pa je potrebno vedeti, da dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ne moremo sklepati za nazaj, niti ga ni možno skleniti za danes. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki ga sklenemo danes, je v veljavi z jutrišnjim dnem. Pri tem je potrebno poudariti, da imate kritje jutri samo in samo, če zavarovanje sklepate pravočasno. Kaj je pravočasna sklenitev v primeru dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko pogledate TUKAJ.

Online Zavarovanje

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o., našim strankam ne omogočamo le Online zavarovanje, temveč tudi konkurenčno ponudbo dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Cene dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj in ugodnosti, ki jih prejmete ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko preverite TUKAJ. V Sloveniji so 3 zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. To so Vzajemna, Generali in Triglav zdravstvena zavarovalnica.

Online Vzajemna Varuh zdravja

Za sklepanje Online Vzajemna Varuh zdravja dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite na povezavo Vzajemna Online.

Online Generali

Za sklepanje Online Generali dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite na povezavo Generali Online.

Online Triglav

Za sklepanje Online Triglav dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite na povezavo Triglav Online.

doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo


Triglav-medium-logo

×

Ste našli iskano informacijo?