Kje urediti zdravstveno zavarovanje

Kje urediti zdravstveno zavarovanje je vprašanje, ki si ga postavljamo, ko ostanemo brez zdravstvenega zavarovanja.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje pa si lahko uredite kar na naši spletni strani pri eni od treh zavarovalnic, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Za urejanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite na povezavo sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Naj ponovimo: zdravstveno zavarovanje v Sloveniji je urejeno iz dveh delov: obveznega zdravstvenega zavarovanja in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Obvezno zdravstveno zavarovanje si uredimo na najbližji enoti ZZZS (Zavoda za zdravstveno zavarovanje). Lahko jim tudi pošljete e-pošto in prijazne referentke ZZZSja vam bodo poslale obrazce, ki jih lahko izpolnete, podpišete, skenirate in pošljete nazaj na ZZZS in obvezno zdravstveno zavarovanje imate urejeno.

Smo zavarovalniška agencija e Zavarovanja d.o.o., specializirani smo za sklepanje dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Na naši spletni strani lahko na enem mestu preverite ponudbe vseh ponudnikov dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter aktualne cene.

Vseskozi se trudimo, da dobijo naše stranke boljšo ponudbo kot, v primeru sklenitve neposredno na zavarovalnici.

Kje urediti zdravstveno zavarovanje

Urejanje zdravstvenega zavarovanja se torej začne na ZZZS, ne smete pa pozabiti na dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Kakšne so trenutne cene in kakšne ugodnosti ponuja posamezna zavarovalnica ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko pogledate na povezavi cena dopolnilnega zavarovanja.

Izbira dopolnilnega zavarovanja je prepuščena vam. Pomembno je, da veste, da je storitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja enaka pri vseh ponudnikih. Razlika je le v ceni mesečne premije, ki jo plačujete in ugodnostmi, ki jih prejmete ob sklenitvi. Več o tej temi si lahko preberete na povezavi primerjava zdravstvenih zavarovanj.

Vloga za dodatno zdravstveno zavarovanje

Vloga za dodatno zdravstveno zavarovanje je potrebna le v primeru papirnate sklenitve. Papirnata sklenitev sklenitev seveda pomeni, da je pogodba naprintana na papirju in da podpišete zavarovalniško pogodbo na papirju.

Kot smo že večkrat omenili v pogovornem jeziku dodatno zavarovanje velja za sinonim za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ko ljudje govorimo o vlogi za dodatno zdravstveno zavarovanje navadno mislimo na vlogo za dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Seveda pa v dobi interneta dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklenete tudi Online. Na spletni povezavi ureditev dopolnilnega zavarovanja si le izberete zavarovalnico, vpišete svoje podatke v obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Brez e-maila spletna sklenitev ni možna. V takšnem primeru svetujemo telefonsko sklenitev. Na ta način je potrebno za SKLENITEV DODATNEGA ZAVAROVANJA le poklicati na 040-556-489. Po navadni pošti vam v tem primeru pošljemo obrazec, ki ga le izpolnite in podpišete ter ga v povratni kuverti, ki je priložena pošljete nazaj na naš naslov.

urditi zdravstveno zavarovanj

Kje urediti zdravstveno zavarovanje

V primeru, da boste zavarovanje sklepali pri agentu ali direktno v poslovalnici zavarovalnice, boste vlogo za dodatno zavarovanje dobili pri agentu oziroma v poslovalnici. Kot smo že povedali, pa lahko dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenete tudi preko spleta. Preprosto izpolnite spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Kako skleniti dopolnilno zavarovanje

Načinov sklepanja dopolnilnega zavarovanja je več. Lahko obiščete poslovalnico zavarovalnice, lahko si naročite agenta, lahko pa preprosto izpolnite obrazec na naši spletni strani in zavarovanje je sklenjeno. Odgovor na vprašanje kako skleniti dopolnilno zavarovanje je torej preko spleta na povezavi dopolnilno zavarovanje prek spleta.

Za urejanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja potrebujete naslednje podatke: ime in priimek, naslov s poštno številko, datum rojstva, davčno številko, številko zdravstvene kartice, telefon-gsm in mail.

Kako skleniti dopolnilno zavarovanje

Kje urediti dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Odgovor na to vprašanje je sestavljen iz dveh delov. Prvi odgovor se nanaša na katero zavarovalnico izbrati. Smo agencija e-Zavarovanja d.o.o., dopolnilna zdravstvena zavarovanja sklepamo za vse zavarovalnice, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Trenutne cene in akcijsko ponudbo si lahko pogledate na povezavi premija za dopolnilno zz kjer je ZZ okrajšava za zdravstveno zavarovanje.

Drugi del odgovora kje skleniti dopolnilno zz se nanaša na vprašanje kje želite dzz skleniti oziroma po kateri poti. Odločite se lahko za zastopnika, poslovalnico ali preko spleta.

Kje se lahko najhitreje dodatno zavarujem

Dodatno zavarovanje je v pogovornem jeziku sopomenka oziroma sinonim za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ko nekdo v iskalnik napiše, kje se lahko najhitreje dodatno zavarujem, ga dejansko zanima kje lahko najhitreje sklene dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Smo zavarovalna agencija e-Zavarovanja d.o.o., na naši spletni strani so zbrani vsi ponudniki dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj na enem mestu. Trudimo se, da imamo najkrajši spletni obrazec in zato se lahko naše stranke po tem, ko si izberejo zavarovalnico za dopolnilno zdravstveno zavarovanje najhitreje dodatno zavarujejo.

Na spletni povezavi skleni dodatno zavarovanje Online lahko preverite cene in ugodnosti vseh ponudnikov, si izberete zavarovalnico, izpolnite spletni obrazec in se najhitreje dodatno zavarujete.

Seveda je lahko sklenitev prav tako hitra, če je vaš sosed zavarovalni agent ali imate poslovalnico zavarovalnice čez cesto. Za večino strank je vseeno najhitrejša rešitev spletni obrazec, ki ga lahko izkoristite 24 ur na dan.

Kje se lahko najhitreje dodatno zavarujem

Kje sklenem zdravstveno zavarovanje

Odgovor na vprašanja kje sklenem zdravstveno zavarovanje, kako urediti dodatno zdravstveno zavarovanje, kako narediti dodatno zdravstveno zavarovanje, kje urediš dopolnilno zdravstveno zavarovanje je preprost. Obvezno zdravstveno zavarovanje uredite na najbližji enoti ZZZS(zavoda za zdravstveno zavarovanje), dopolnilno zdravstveno zavarovanje pa lahko uredite z izpolnitvijo obrazca na naši spletni strani.

Ko nas stranke vprašajo kaj svetujete kje urediti dzz(dzz je okrajšava za dopolnilno zdravstveno zavarovanje) jim odgovorimo, da si mora vsaka stranka izračunati katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje je za njih najprimernejše. Kot smo že nekajkrat povedali zavarovancem zavarovalnice Triglav svetujemo Triglav, zavarovancem zavarovalnice Generali, mladim, ki stopajo na karierno pot in so večinoma brez zavarovanj pa Vzajemno, ki ima navadno najboljšo ponudbo za mlade.

Veliko strank nas tudi sprašuje ali naj zdravstveno zavarovanje sploh sklenejo, da so zdravi, da, da zdravnika nikoli niso potrebovali…. Zdravstveno zavarovanje svetovanje pa vam v vseh takšnih primerih svetuje, da si preberite kaj sploh je zdravstveno zavarovanje in ugotovili boste, da zdravstveno zavarovanje ni namenjeno bolnim ampak zdravim, saj nikoli ne vemo kdaj bomo zboleli ali se poškodovali.

Kako skleniti dodatno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje je v pogovornem jeziku sinonim za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ko nekdo v iskalnik vpiše kako skleniti dodatno zavarovanje, ga dejansko zanima kako naj sklene dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Kako skleniti dodatno zavarovanje je torej vprašanje, ki si ga zastavljajo osebe, ki prvič sklepajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki želijo zamenjati zavarovalnico ali pa že nekaj časa dopolnilnega zavarovanja niso plačevale, v vsakem primeru so brez tega zavarovanja.

Smo zavarovalniška agencija e-Zavarovanja d.o.o. na naši spletni strani omogočamo sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja Online. Pri nas lahko na enem mestu preverite vse ponudnike dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, mesečne premije in ugodnosti, ki jih ponujajo ob sklenitvi. Vse to in še več lahko preverite na spletni povezavi dodatno zdravstveno zavarovanje kako sklenem.

Trudimo se, da je način sklenitve karseda preprost. Vaša naloga je le, da si med tremi ponudniki izberete zavarovalnico, nato le še izpolnite spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno. Takoj po sklenitvi prejmete na vaš e-poštni naslov potrdilo, da ste uspešno oddali naročilo in da je zavarovanje sklenjeno.

Omeniti moramo, da se pri našem delu neprestano trudimo, da je naša ponudba boljša, kot če obiščete direktno zavarovalnico. V praksi to pomeni, da vedno lahko računate še na kakšno dodatno ugodnost.

Kako skleniti dodatno zavarovanje

Odgovor na vprašanje kako skleniti dodatno zz je, da je najenostavneje to storiti preko naše spletne strani. Na spletni povezavi koliko stane dopolnilno zdravstveno zavarovanje najprej preverite cene in ugodnosti, ki jih nudi posamezna zavarovalnica, nato si izberete zavarovalnico, ki vam najbolj ustreza, izpolnite spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Kje skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje

Smo agencija e-Zavarovanja d.o.o. Že več kot 10 let se ukvarjamo s sklepanjem dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Pri nas najdete vse ponudnike dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja na enem mestu. Primerjate lahko ponudbe vseh zavarovalnic, njihove mesečne premije in ugodnosti, ki jih nudijo ob sklenitvi. Vse to lahko preverite na povezavi kje skleniti dodatno zz kjer zz pomeni okrajšavo za zdravstveno zavarovanje.

Že več kot 10 let se trudimo, da je naša ponudba konkurenčna oziroma, da je ugodnejša, kot če zavarovanje sklenete direktno na zavarovalnici. Če se sprašujete kje skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje, vam svetujemo, da ponudbo preverite na gornji povezavi nato pa obrazec izpolnite na povezavi dodatno zdravstveno zavarovanje kje sklenem.

Naš spletni obrazec za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko uporabite tudi v primeru menjave zavarovalnice. V obrazec preprosto vpišete katero zavarovalnico imate in h kateri zavarovalnici želite iti. Postopek menjave dzz je zelo preprost, več o tej temi si lahko preberete na povezavi e-Zamenjava dopolnilno zavarovanje.

Kje skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje

Ko nas stranke sprašujejo kje skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje se vprašanje pogosto nanaša na vprašanje pri kateri zavarovalnici naj sklenejo zavarovanje.

Naše svetovanje katero dzz je primerno za vas je odvisno od vaše starosti in števila že sklenjenih zavarovanj pri posamezni zavarovalnici.

PRIMER: Matjažu Novaku zvestemu zavarovancu zavarovalnice Triglav bi svetovali sklenitev pri Triglavu, saj bo z dodatnim novim zavarovanjem lahko pridobil dodaten popust na paketu premoženjskih zavarovanj.
Maji Sršen zvesti zavarovanki zavarovalnice Generali bi svetovali sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Generaliju iz istega razloga.

Pavletu Furlan, mladeniču, ki je pravkar zaključil študij in nima še nobenega sklenjenega zavarovanja in bi nas spraševal za dodatno zavarovanje predlog, pa bi svetovali Vzajemno.

Dodatno zdravstveno zavarovanje preko interneta

Dodatno zdravstveno zavarovanje preko interneta lahko preprosto sklenete na naši spletni strani, natančneje na povezavi kako do dodatnega zavarovanja.

Izbirate lahko med vsemi tremi ponudniki, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, preverite lahko cene in ugodnosti, ki jih zavarovalnice nudijo ob sklenitvi. Najvažnejše pa je, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko sklenete Online.

Če se sprašujete kako si urediti dodatno zavarovanje, je odgovor preprost. Kliknete na zgornjo povezavo, si izberete zavarovalnico, izpolnite spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Dodatno zdravstveno zavarovanje preko interneta

Kako skleniti dodatno zdravstveno zavarovanje preko interneta sedaj že veste, samo izpolnite spletni obrazec in zavarovanje je sklenjeno.

Ostaja torej le še vprašanje kje se dodatno zavarovati. Kot smo povedali dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo Triglav, Generali in Vzajemna.

Zavarovanci Triglava, ki imajo pri Triglavu sklenjenih več zavarovanj: kasko avto zavarovanje, stanovanje, hiša….se bodo odločili za zavarovalnico Triglav, saj lahko v primeru sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja računajo na dodatni popust pri premoženjskih zavarovanjih. Triglav je najugodnejši za zveste zavarovance zavarovalnice Triglav.

Enako velja za zavarovance zavarovalnice Generali, ki lahko tudi računajo na dodatni popust v primeru sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri obnovi premoženjskih zavarovanj.
Generali je najprimernejši za zveste zavarovance zavarovalnice Generali.

Vzajemna je zavarovalnica z najdaljšo dobo najnižje premije. Najprimernejša je za mlade zavarovance, ki dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklepajo prvič. V največ primerih je najcenejša, če pa ni najcenejša je največkrat najugodnejša, saj v paketu Vzajemna mladi največkrat nudi največ ugodnosti za mlade.

Kako urediti dodatno zdravstveno zavarovanje

Kot smo že povedali v pogovornem jeziku ljudje dodatno zdravstveno zavarovanje enačijo z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem. V pogovornem jeziku je dodatno zdravstveno zavarovanje sopomenka za dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Ko nekdo v iskalnik vpiše kako urediti dodatno zdravstveno zavarovanje, ga v bistvu zanima, kako naj uredi dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje v Sloveniji ponujajo 3 zavarovalnice: Vzajemna, Triglav in Generali. Njihovo ponudbo, cene in ugodnosti ob sklenitvi lahko preverite na povezavi kje urediti dodatno zdravstveno zavarovanje.

Vaša prva naloga pri urejanju dodatnega zdravstvenega zavarovanja je, da izberete katera zavarovalnica ima pravo oziroma najboljšo ponudbo za vas. Nato se odločite ali boste zavarovalnico obiskali osebno, ali boste poklicali agenta ali pa sklenili dodatno zdravstveno zavarovanje preko interneta.

Tudi v primeru, da se odločite, da boste sklenili dodatno zdravstveno zavarovanje preko interneta imate več možnosti. Lahko sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje neposredno na uradni internetni strani izbrane zavarovalnice, lahko se odločite za sklenitev preko specializirane zavarovalniške agencije, kjer lahko preverite ponudbo in cene vseh zavarovalnic na enem mestu.

Kdo smo e-Zavarovanja d.o.o.

Smo specializirana zavarovalniško zastopniška agencija e-Zavarovanja d.o.o. Naša posebnost je, da smo specializirani za sklepanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Trudimo se, da naše stranke dobijo boljšo ponudbo, kot če zavarovanje sklenejo direktno na zavarovalnici.

V primeru, da želite skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, predlagamo, da preverite našo ponudbo na povezavi kje urediš dodatno zavarovanje. Izberete zavarovalnico, izpolnite spletni obrazec in dopolnilno zdravstveno zavarovanje je sklenjeno.

Kako urediti dodatno zdravstveno zavarovanje

Pogosto se seveda dogaja tudi, da nas stranke sprašujejo za nasvet. Ko ugotovijo, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje ponujajo 3 zavarovalnice se hitro pojavi vprašanje: katero dodatno zavarovanje naj izberem ali kje se dodatno zavarovati.

Pri izbiri zavarovalnice morate vedeti, da je storitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri vseh zavarovalnicah enaka. Če ste bili kdaj pri zdravniku verjetno veste, da zdravstveno osebje zanima le ali imate urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če je urejeno, strošek plača zavarovalnica, če ga nimate, plačate določen znesek iz lastnega žepa.

Dejavniki na katere morate biti pozorni pri sklepanju zdravstvenega zavarovana so torej: višina mesečne premije, ugodnosti, ki jih prejmete ob sklenitvi in doba za katero se zavežete, da boste plačevali dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

 

doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

 

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo

 

×

Ste našli iskano informacijo?