Kje urediti zdravstveno zavarovanje

Kje urediti zdravstveno zavarovanje

Naj ponovimo: zdravstveno zavarovanje v Sloveniji je urejeno iz dveh delov: obveznega zdravstvenega zavarovanja in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Obvezno zdravstveno zavarovanje si uredimo na najbližji enoti ZZZS (Zavoda za zdravstveno zavarovanje).

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje pa si lahko uredite kar na naši spletni strani pri eni od treh zavarovalnic, ki v Sloveniji ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Za urejanje dodatnega zdravstvenega zavarovanja kliknite TUKAJ.

Kje urediti zdravstveno zavarovanje

Kakšne so trenutne cene in kakšne ugodnosti ponuja posamezna zavarovalnica ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja si lahko pogledate TUKAJ.

Vloga za dodatno zdravstveno zavarovanje

V primeru, da imate svoj e-mail izpolnite le povezavo za ureditev dodatnega zavarovanja.

Če svojega e-maila nimate je potrebno za SKLENITEV DODATNEGA ZAVAROVANJA le poklicati na 040-556-489. Vloga za dodatno zdravstveno zavarovanje je potrebna le v
primeru papirnate sklenitve. V tem primeru le izpolnite papirnati obrazec ter se na koncu podpišete. Kje urediti zdravstveno zavarovanje

V času po coronavirusu pa papirna vloga za dodatno zdravstveno zavarovanje ni potrebna saj zadostuje podpis, ki ga opravite z miško na vašem računalniku ali s prstom na vašem telefonu.

Kje urediti zdravstveno zavarovanje

Seveda pa obstajajo tudi sopomenke za sklenitev dodatnega zavarovanja. Splošni izraz za dopolnilno zavarovanje je Vzajemna. Velikokrat ljudje, ki želijo skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje v iskalnik vpišejo VZAJEMNA PRIJAVA. Tako kot imamo za športne čevlje izraz superge in za mobilne telefone izraz mobitel veliko ljudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje prepozna pod besedo Vzajemna.

Za urejanje dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja kliknite TUKAJ.

doc_shutterstock_2

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

 

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo

 

×

Ste našli iskano informacijo?