Zdravstvena polica specialisti

Zdravstvena polica

Datum: 19.3.2018

Slovenski zdravstveni sistem se v EU uvršča med solidne zdravstvene sisteme. Dejansko s sklenjenim  obveznim in dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem vse funkcionira precej dobro, tudi zdravstvene storitve so kvalitetne, glavni problem pa se pojavi pri čakalnih vrstah.

K svojemu osebnemu zdravniku navadno vedno uspemo priti v dnevu ali dveh, problem pa se pojavi, ko osebni zdravnik ugotovi, da bi za naš zdravstveni problem potrebovali pregled pri specialistu.

Na specialista lahko čakamo tudi več mesecev, ko pa pridemo do njega se lahko zgodi, da so potrebne dodatne preiskave. Da pridemo na vrsto za dodatne preiskave spet traja, nato pa zopet čakamo na specialista in njegovo postavitev diagnoze.

Ko pridemo do diagnoze, se zopet lahko zgodi, da specialist ugotovi, da bi bil v našem primeru potreben operativni poseg. In spet lahko čakamo, da nam določijo datum.

Čakanje lahko traja od nekaj mesecev do več kot leto dni.

Ker pa takšno čakanje za večino ljudi ni sprejemljivo, so zavarovalnice razvile produkt, kjer smo pri specialistu na vrsti takoj, dodatne potrebne preiskave so narejene takoj in specialist lahko diagnozo postavi takoj.

Hkrati zavarovanje krije morebitne potrebne operativne posege TAKOJ.

Morda niste prepričani ali je operativni poseg nujno potreben? Ali se zdravnik lahko zmoti? V ceni je všteto tudi drugo mnenje. Dokumentacijo zavarovalnica pošlje v pregled drugim specialistom, ki mnenje vašega specialista potrdijo ali zavržejo.

Specialista za vaše zdravstvene težave ni v Sloveniji ali pa želite na zdravljenje oditi v tujino? Tudi to je KRITO.

Kaj pa plačilo tolmača v tujini? Kaj pa plačilo stroškov potovanja v tujino? Kaj pa plačilo morebitnega podaljšanega bivanja v bolnišnici v tujini?

VSE JE KRITO.

MESEČNA PREMIJA? Od 8,31eur mesečno.

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo na številki 040 556 489.

 

Klikni na logo in preveri ugodnosti! 

Adriatic-medium-logo

Triglav-medium-logo