Kolektivna zdravstvena polica specialisti omogoča dostop do vrhunskih medicinskih storitev in specialistične oskrbe ter operacij. V času dolgih čakalnih vrst v javnem zdravstvu, ki lahko pomembno vplivajo na poslabšanje našega zdravstvenega stanja v primeru bolezni ali poškodbe lahko s sklenitvijo Zdravstvene police -Specialisti pričakujete takojšnjo obravnavo pri vrhunskih specialistih in v primeru potrebe po operaciji tudi takojšnjo operacijo. Brez čakalnih vrst!

S tem zavarovanjem lahko posamezniki obiščejo specializirane zdravnike, kot so kardiologi, nevrologi, ortopedi in drugi, brez čakanja. To omogoča hitrejši dostop do strokovnega mnenja in zdravljenja, kar je ključno za učinkovito obvladovanje zdravstvenih težav.

GRE ZA ZAVAROVANJE S KATERIM SE IZOGNEMO ČAKALNIM VRSTAM V PRIMERU SPECIALISTIČNEGA PREGLEDA, DIAGNOSTIČNEGA POSTOPKA, OPERACIJE in FIZIOTERAPIJE.

V kolikor se zanimate za sklenitev kolektivne zdravstvene police specialisti, izpolnite spodnji obrazec s kontaktnimi podatki in poklicali vas bomo, da vam pripravimo ponudbo.

V službi so nam uredili zavarovanje Zdravstvena polica, za katero se je izkazalo, da je v današnjih časih pravzaprav nujno in ne le opcija. Pri specialistih brez čakalnih vrst in tudi operacija je izvedena takoj.

avtomobilsko zavarovanje

K sreči smo imeli zaposleni urejo zavarovanje Specialisti z asistenco in sem bila ob poškodbi kolena na smučanju takoj obravnavana pri specialistu ortopedu in tudi čez 10 dni operirana. Na delo sem se lahko vrnila v 3 tednih.