Hvala za vaše naročilo!


Pristopnico izbrane zavarovalnice (zavarovalnica potrebuje tudi podpis) vam bomo poslali v podpis po klasični pošti ali pa na vaš elektronski naslov, kjer se boste podpisali preko telefona (s prstom) ali miško na računalniku. V kolikor je bilo naročilo oddano do 15h vam pošljemo ponudbo še isti delovni dan, drugače pa naslednji delovni dan.

Podpisano in izpolnjeno pristopnico nam čimprej vrnite.

Potrjujemo sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, sklenjenega z dnem začetka, ki ste ga izbrali v oddanem naročilu. Povzetek vašega naročila smo vam poslali na vaš elektronski naslov.

V primeru spremembe naročila ali dodatnih informacij nas kontaktirajte na info@e-zavarovanja.com ali 040-556- 489.

V postopku sklepanja dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ste se strinjali s spodaj navedenim:

Izjavljam, da so vsi podatki, ki sem jih navedel/-la v obrazcu za sklenitev ponudbe, popolni in resnični. V primeru ugotovitve neresnične izjave ima izbrana zavarovalnica zavarovalcu pravico določiti čakalno dobo oz. kadarkoli obračunati doplačilo na premijo od začetka zavarovanja naprej skladno z zakonom ali zavrniti vašo sklenitev zavarovanja.

V naši agenciji vam lahko uredimo tudi zavarovanje doma ali zavarovanje avtomobila z velikimi popusti. Preverite ceno zavarovanja avtomobila ali doma s klikom na spodnji sliki.

Brezplačen informativni izračun avtoBrezplačen informativni izračun doma