Dvig premije – Triglav Zdravstvena zavarovalnica

Datum: 13.1.2017

Zaradi neprestanega povečevanja zneska doplačil k zdravstvenim storitvam, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje, bodo s 1.2.2017 tudi na Triglav Zdravstveni zavarovalnici prenovili cenik zavarovanj, na način, da umikajo popuste in spreminjajo premijo.

Nova osnovna mesečna premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja bo od 1.2.2017 znašala 28,99 EUR.

 

Kako z zdravstvenimi zavarovanji Triglav zdravje do dodatnih popustov?

Vaše police za dopolnilno zdravstveno zavarovanje, zavarovanje Zobje, Specialisti+ in ostala zdravstvena zavarovanja Triglav zdravja lahko vključite v Triglav komplet, ki je enostaven bonitetni program in nagrajuje zvestobo zavarovalcev Triglava.

V Triglav komplet lahko vključite zavarovanja, ki jih imate sklenjena vi in vaši družinski člani, ki živijo na istem naslovu. S skupnimi močmi lahko tako občutno prihranite, saj več vključenih zavarovanj v Triglav komplet prinaša več skupnega popusta pri sklepanju premoženjskih zavarovanj. Najvišji skupni Triglav komplet popust lahko znaša do 50 % pri sklenitvi novih premoženjskih zavarovanj in do 25 % pri obnovi premoženjskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav, d.d. Za Triglav komplet sta dovolj že dve zavarovanji, od tega mora biti vsaj eno premoženjsko.