triglav dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Med 1.1. in 1.6.2022 bodo vsi zavarovanci, ki bodo na novo sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje, prejeli bon v vrednosti 40 EUR  za zobozdravstvene storitve.

Zavarovanci vrednosti bon prejmejo po pošti, skupaj z zavarovalno polico za dopolnilno zavarovanje.

Vse informacije za koriščenje bona pridobite na telefonski številki 080 26 64 oziroma po e-naslovu bon@triglavzdravje.si. Vrednostnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino.

Kako vnovčiti bon?

Pri izvajalcu zobozdravstvenih storitev poravnate celoten strošek storitve. Nato posredujete originalni vrednostni bon ter originalni račun izvajalca preko mobilne aplikacije Triglav zdravje, na e-naslov bon@triglavzdravje.si ali na naslov: Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Pristaniška ulica 10, 6000 Koper, s pripisom “Zahtevek-bon”.

Poenostavljeno: S telefonom slikate bon 40 eur in račun, ki ste ga plačali pri zdravniku. Na email naslov: bon@triglavzdravje.si, pošljete sliki, ki ste jih naredili s telefonom in dopišete vašo številko bančnega računa, kamor vam bo zavarovalnica nakazala vrednost plačanega računa.

V primeru, da je strošek računa nižji od vrednosti bona, vam zavarovalnica razlike bona ne vrača. Če je račun pri zobozdravniku višji ali enak 40 eur, vam zavarovalnica na vaš TRR nakaže 40eur.

Vrednostni bon lahko:

  • unovči le prejemnik, ki je fizična oseba, in na čigar ime se bon glasi;
  • unovči za samoplačniške zobozdravstvene storitve;
  • unovči v času veljavnosti bona, v kolikor teh stroškov ne uveljavlja v okviru sklenjenega zavarovanja pri zavarovalnici;
  • uporabi le enkrat in največ do vrednosti, zapisane na bonu.